Emlékszem, amikor 2002-ben elkezdtük, nagyon nagy várakozásokkal és izgalommal vágtunk neki, hogy végre legyen a tinédzsereknek is egy önálló táboruk. Nem egy olyan hely, ahol még kis „dedósok” vagy éppen túl nagy „lovak”, hanem ami pont értük van, pont nekik való. Nos, a tavalyi év kihagyása után – hiszen akkor a TeenStreet*-re mentünk– ismét lesz TINITÁBOR Kadarkúton! Idén talán még nagyobb várakozással állunk az egész elé, hogy minél szélesebb rétegeket érhessünk el.

Én hiszem azt, hogy a tinédzsereket az Úr már ilyen fiatalon használni akarja, és hogy a most felnövekvő generációnak radikálisabbnak kell lennie, hiszen ha a világ ilyen gátlástalanul nyomul előre, a keresztényeknek is fel kell venniük a szellemi hadviselést! Ha már a 13-14 éves fiatalok bőven benne vannak a negatív szellemi világ dolgaiban (szellemidézés osztálykiránduláson, füvezés a sulibulin, stuki cigizés a szünetben a WC-ben stb.) akkor miért gondoljuk hogy a tinik fiatalok még ahhoz, hogy Isten szelleme megérintse őket, betöltse a lényüket, átformálja gondolkodásukat? Éppen ezért lesz az idei téma: Itt az idő.

Isten használni akart TÉGED is, és ha szeretnéd megtudni milyen módon, vajon milyen területeken szeretne látni az Úr, gyere el a Táborba! Lesz lazulás is bőven, sok jó fej emberrel ismerkedhetsz meg, de a fókuszt nem szeretnénk szemünk elöl téveszteni… hiszen a poénok és a sok játék idővel elhomályosul, de ha Isten megérint, az maradandó nyomot hagy az életedben! Itt az idő, hogy jelentkezz!!! Akkor ugye találkozunk júli 30-án?

*karizmatikus nemzetközi keresztény tinédzser-tábor, tavaly 3500 fő részvételével

Mundrucz Anett

megjelent: eloviz.epk.hu