KADARKÚT, VÓTAPUSZTA

Egy csendes, elzárt táborhely somogy megye szívében

A HELYSZÍNRŐL

Somogy megyében a Zselicség szívében, Kadarkút kisvárostól pár kilométerre lévő, nyolc hektáros park ad otthont a 2024-es Christeens tábornak.

A tavalyi nagy siker után 2024-ben ismét Kadarkúton tartjuk a Christeens Tinitábort! A kadarkúti táborhely a Magyar Pünkösdi Egyház saját tulajdona, így mindenki igazán otthonosan érezheti majd magát. A 300 fős nagypavilonban igazi élmény lesz majd a közös dicsőítés, a 3M, vagy éppen a Törzsek harca. A terület óriási, így idén újra nagyon izgalmas RRS pálya vár majd minden táborozót! A tábor pontos címét a szállások után találod lent.

Zöld környezet

Ha szeretnél egy csendes, elzárt és biztonságos helyen eltölteni egy kalandos és izgalmas hetet, akkor Vótapuszta kiváló helyszín lesz erre! A területen található faházak és sátras szállások mellett sportpályák (füves focipálya, strandröplabda pálya), óriási zöld területek, egy hatalmas pavilon az alkalmakhoz, kispavilonok a csoportfoglalkozásokhoz, és friss levegő vár rád.

Szállás típusok

Kétféle szállás közül választhatsz. A szállásokat a regisztráció sorrendjében töltjük fel. Ha gyülekezeted saját faházában lesz a szállásod, ezt feltétlen jelezd nekünk a regisztrációs űrlapon!

Sátorhely - 650 Ft/fő/éj

Gazdaságos megoldás

Saját sátorra lesz szükséged, ezt nem tudjuk neked biztosítani. Közösségi vizesblokk (zuhanyzó, mosdók) a rendelkezésetekre állnak majd. Fiú-lány (koedukált) sátrazás nem lehetséges a táborban!

Korlátlan sátorhely

Faház - 2500 Ft/fő/éj

Saját fürdővel

Változó méretű (2-4-5-6-10 fős) faházak közösségi vagy saját vizesblokkal (mosdóval és/vagy zuhanyzóval). Ágynemű vagy hálózsák szükséges! 

Figyelem! A faházas szállásokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel!

200 férőhely

HOGYAN JUTSZ EL A TÁBORBA?

Autóval

7530 Kadarkút, Vótapuszta

GPS:
46.245090915762,
17.65370363784162

Busszal

Gyere velünk a CT busszal,
így a tábor már elkezdődhet a fedélzeten! Ráadásul biztonságosan és egyszerűen juthatsz el a táborba.

A kaposvári vonatállomásról Augusztus 4-én egyenesen a táborba megy a CT  busz! A záró napon, Augusztus 10-én pedig a táborból vissza a vasútállomásra.

Vonattal

Budapest Keleti pályaudvarról közvetlen járat megy Kaposvárra. Kaposvárról távolsági busszal tudsz tovább menni Kadarkút városközpontba, ahonnan egyénileg kell megoldanod a bejutást a táborba, ami 4 km-es utat jelent.

Szállj fel inkább a közös buszra! ;)

KAPOSVÁR – KADARKÚT – KAPOSVÁR

KÖZÖS UTAZÁS BUSSZAL