BALKÁN MISSZIÓS ÚT, ALBÁNIA

TARTS VELÜNK IDÉN NYÁRON, ÉS VIGYÜK EGYÜTT AZ EVANGÉLIUMOT ALBÁNIÁBA!

CSATLAKOZZ TE IS!

Ha beszélsz angolul, elmúltál már 16 éves,  örömmel osztod meg a bizonyságod más fiatalokkal, és szívesen utazol hosszú órákat egy buszban, 
akkor köztünk a helyed!

2024. Augusztus 13-20. között egy maroknyi csapattal (max. 9 fő) felkerekedünk és visszatérünk Albániába a Rhogozina-i gyülekezethez, akikkel 2023 nyarán ismerkedtünk meg. Az idei évben megrendezik meg első tinédzser táborukat (12-20 éveseknek) a térségben, amiben a mi segítségünkre is számítanak! A táborban rajtunk kívül nagyjából 30 fiatal fog részt venni.

Az út során lehetőségünk lesz megosztani a bizonyságainkat, a táborban együtt szolgálni a helyi fiatalok felé, vagy éppen segíteni a gyülekezet körüli feladatokban. 

A program

Augusztus 13. Kedd
Indulás hajnalban Magyarországól. Utunk során érintjük Horvátországot, Bosznia-Hercegovinát, Macedóniát majd késő este megérkezünk Rhogozina-ba, Albániába.

Augusztus 14.  – Rhogozina
Felkészülés a táborra a helyi gyülekezettel együtt.

Augusztus 15-17. – A tábor
Rhogozina-tól 2 órás autóútra található táborhelyre utazunk vendéglátóinkkal közösen, ahol csütörtökön megkezdődik a program.

Augusztus 18. – Rhogozina
Visszatérünk a táborból a gyülekezethez, ahol a vasárnapot közösen töljük, majd egy hálaadó istentisztelettel zárjuk a napunkat és az együtt töltött időt is.

Augusztus 19. – Macedónia
Hétfőn korán reggel elhagyjuk Albániát és a szomszédos Macedóniába utazunk az Ohrid-i tó partjára, ahol egy másik magyar missziós csapattal közösen töltünk el egy pihenő napot.

Augusztus 20. – Hazautazás
Kedden korán reggel visszaindulunk Magyarországra, ahova várhatóan az esti órákban fogunk megérkezni.

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

Az utazás célja, hogy a helyi fiatalokkal töltött idő alatt  szolgáljunk gyakorlati és szellemi feladatokban egyaránt.  Ha ég a szíveden a vágy, hogy mások is megismerjék Jézust, és nem ijedsz meg a fizikai feladatoktól sem, akkor jelentkezz és tarts velünk Augusztus 13-20. között!

3 dolog, amire szükséged lesz az úthoz:

ALÁZATOS SZÍV

LÉGY KÉSZEN!

Egy missziós úton sokszor kiszámíthatatlan, hogy milyen feladatok várnak ránk. A legfontosabb, hogy a szívünk a helyén legyen: azért megyünk, hogy másokat szolgáljunk, megosszuk velük a hitünket (ehhez fontos, hogy társalgási szinten tudj angolul), és ha kell, fizikai munkával is segítsük vendéglátóinkat.

TÁMOGATÓK

GYŰJTS SZPONZOROKAT

Az utazás költsége nagyságrendileg 100.000 Ft / fő! Mostantól még 3 hónapod van, hogy ezt az összeget összegyűjtsd! Keress támogatókat a környezetedben, beszélj a pásztoroddal, hogy a gyülekezet tud-e a támogatni, mosd le a szomszéd autóját, legyél kreatív! ;)

OKMÁNYOK

SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY

Az érintett országokba való bejutáshoz magyar személyi igazolvány elegendő, azonban fontos, hogy az utazástól számított 3 hónapig min. érvényesnek kell lennie!

KÖLTSÉGEK

Fejenként nagyjából 100.000 Ft-ba kerül az út.
További pontosítás a szervezés előre haladtával várható.

Ez az összeg a következőket tartalmazza:

Útiköltség

Utunk során nagyjából 2300 km-t fogunk megtenni egy 9 fős kisbusszal. Útvonalunk: Magyarország – Horvátország – Bosznia-Hercegovina – Montenegró – Albánia – Macedónia – Szerbia lesz.

Étkezés & Szállás

A tábor ideje alatt egy kempingben lesz a szállásunk, ahol teljes ellátást kapunk. A többi napon a helyi pünkösdi gyülekezet vendégei leszünk. További részletek hamarorsan.

Tábordíj

A 3 napos tábor díja, amiben részt veszünk majd 75 EUR/fő.

Ez tartalmaz napi 3 étkezést és a szállásunk díját.

Jelentkezési határidő:

2024. JÚNIUS 15.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned valami kérdés, vagy csak szeretnél többet megtudni, akkor írj nekünk bátran. 

A missziós út vezetője és szervezője Szennai Viktor, felteheted neki kérdésedet e-mailben az alábbi gombra kattintva, vagy a social csatornáinkon keresztül is: