Sziasztok!

Ahelyett, hogy hosszasan győzködnénk benneteket arról, hogy gyertek el az idei TINI táborba, inkább a tavalyi résztvevők véleményeiből szemezgettünk. Ha ott voltál, nem kell magyaráznunk, ha pedig nem, gyere el és ÉLD ÁT!

Mi történt velem tavaly a ChrisTeens táborban?

… Én szolgálóként nagyon jól éreztem magam. Élveztem az alkalmakat, és hogy tényleg a szemünk láttára oldódtak fel és kerültek Isten jelenlétébe a tinik. Mindenben egyetértek azzal, amit a csoportommal összeszedtünk, de főleg azt emelném ki, hogy nagyszerű dolog volt olyan vezetők alatt szolgálni, akik ennyire odafigyelnek Istenre. Emiatt voltak nagy élmények nekem az esték – főleg amikor már nem tudom hányadszorra halasztottuk el a filmnézést, mert az irányítás át volt adva a Szent Szellemnek, és Ő máshogy gondolta.

És – ha az Úr megsegít és élünk – jövök jövőre is.

Először nem akartam eljönni ebbe a táborba, mert voltak mindenféle előítéleteim, de aztán a barátaim győztek és eljöttem. Ez volt a legjobb döntés, amit hozhattam, mert rájöttem, hogy eddig nem voltam igazán az Úré és most teljesen megerősödtem, és megújult erővel térek haza, hogy amit az Úr eltervezett az életemmel véghezvihessem.  

Hány okom van arra, hogy újra eljöjjek?

Sok, mert…..

Mundrucz Anett

megjelent: eloviz.epk.hu

Tetszett a beszámoló és érdekel a tábor?