ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

MPE Christeens Országos Tinédzsermisszió adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója

1. ADATVÉDELEM TÖRVÉNYI HÁTTERE

A Christeens tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek vele. A Christeens által végzett adatkezelésre különösen a 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005. évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény az irányadó. A Christeens nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, melyekről, illetve melyekre link mutat a www.christeens.hu weblapra, valamint weblapról.

2. ADATOK FELVÉTELE

A www.christeens.hu weboldalain lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Információ kéréséhez, valamint egyéb űrlapok, tábori jelentkezés kitöltéséhez bizonyos személyes adatokra (pl. név, személyes adataok, e-mail cím) szükség lehet. Információkérő, szavazó vagy egyéb olyan űrlap kitöltése a www.christeens.hu weblapjain, amely személyes adatok megadásával jár, az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. A hozzájárulás bármikor írásban visszavonható.

3. ADATOK FELHASZNÁLÁSA

A rendezvények szervezéséhez szükséges személyes adatokat kizárólag a Christeens munkatársai kezelik, melyeket a szervezéshez, a kapcsolattartáshoz és a későbbi rendezvényről való tájékoztatásához használják fel. Amikor egy személy önkéntesen kitölti az adatlapot (pl. rendezvényre jelentkezési lapot) ezzel hozzájárul ahhoz, hogy adatait a saját adatbázisunkban tároljuk és kezeljük mindaddig, amíg ezt  az érintett személy írásban vissza nem vonja. Minden olyan esetben, amikor a szolgáltatott adatokat az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, a Christeens erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerzi.

4. Adattovábbítás

Online fizetés

Tudomásul veszem, hogy a Christeens MPE Országos Tinédzsermisszió adatkezelő által a christeens.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: számlázási adatok, név, e-mail cím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

5. ADATBIZTONSÁG

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében minden tőle elvárhatót megtesz. A kor követelményeinek megfelelő műszaki és biztonsági megoldásokat alkalmazza.