Történetünk

A KERESZTÉNY TINÉDZSER A GYÜLEKEZET SZÁMÁRA LEHETŐSÉG, A VILÁG SZÁMÁRA REMÉNYSÉG!

A TÁBOR FŐ CÉLJA, HOGY MINDENKI NÖVEKEDNI ÉS ERŐSÖDNI TUDJON SZEMÉLYES HITÉLETÉBEN

KIK VAGYUNK MI?

A Christeens egy evangéliumi keresztény tinédzser mozgalom, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Tinédzser Missziója.

Hiszünk abban, hogy fiatalon kereszténynek lenni és igazi barátságot kötni Jézussal a lehető legjobb dolog. Hatással szeretnénk lenni a világra, hogy a körülöttünk élők is megtapasztalhassák mindazt, amiben hiszünk. Fel merjük vállalni értékeinket, és dinamizmusunkat ezek képviseletére fordítjuk. Hisszük, hogy Isten Királyságát kell képviseljük a mai fiatalok között úgy, hogy megkívánják a Jézussal való kapcsolatot és életet. Mindehhez kreatív és lendületes programokat szervezünk, amelyeken ezen célok megvalósulása elindulhat.

FŐBB TEVÉKENY­SÉGEK

Táborok

Egyhetes nyári tábor

Egy hét Istent kereső fiatalokkal! Rengeteg dicsőítés, igei üzenetek, sport, zöld környezet, RRS, Imaséta, 3M, csoport foglalkozások, Gamezone, szemináriumok, fakultációk, 
Törzsek Harca , Teaház és új barátságok helye ez.

Évnyitó/évzáró

2 napos találkozók

Ahol 200-250 fiatal vesz részt. Olyan mint egy 2 napos tábor az őszi/tavaszi szünetben. Dicsőítés, igei üzenetek, törzsek harca, szemináriumok, sport, Gamezone, teaház, stb…

Találkozási lehetőség évközben azokkal, akiket a nyáron ismertél meg.

Mobilcsapat

Hívj meg minket!

Helybe megy a Christeens egy kb. 20 fős csapattal, ahol egy délutántól estig tartó alkalmat tartunk. Veletek együtt szeretnénk az evangéliummal elérni a környéken élő fiatalokat. Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha érdekel ez a szolgálat.

Stáb

Stábtalálkozók

Olyan rendszeres találkozók, ahol az odaszánt szolgálói csapatunkkal töltünk el 2 havonta egy szombati napot. Együtt keressük Istent, közbejárunk egymásért, a következő generációért, tanulmányozzuk az igét és operatív feladatokkal foglalkozunk.

Vezetőség

Rolf-2

Prekopa Rolf

Misszióvezető
Beni

Szabó Benjámin

Adam-2

Szennai Ádám

viktor

Szennai Viktor

Vince

Varga Vince

CHRISTEENS STÁB

Nagyon fontos a Christeens stáb (közel 25 fő), akik óriási részt vállalnak a programok kialakításában és megvalósításában, hálásak vagyunk a munkájukért!

Mind a stáb csapat, mind a vezetőség önkéntesként vannak jelen a Christeens munkájában, így építjük Isten királyságát, a következő generációt.

SZIMPATIKUS?

Írj nekünk egy levelet bármilyen témában vagy iratkozz fel hírlevelünkre! Hamarosan jelentkezni fogunk!

Támogatnád munkánkat?

Minden támogatást hálásan köszönünk!